ŞIRNAK / SİLOPİ - Ilıcalar Ortaokulu

Ilıcalar Ortaokulu

Çiftlik Köyü, Ilıcalar Mezrası Şırnak/Silopi
Vizyon
Topluma yararlı, çevresine duyarlı, kendisine saygılı, erdem sahibi olabilmek için gerekli sorumluluk bilincini oluşturan, bilgiyi araştıran ve geliştiren, problemlerin nedenini sorgulayıp çözmek için zekasını kullanan ve bilgiyi insanlık yararına kullanan, sosyal hayatta insanlarla iyi ilişkiler kuran, kendi işlerini kendisi halledip gücünü fark eden, kendisini savunabilecek yetide cesaret sahibi olan, kendinden emin, başı dik, doğru ile yanlışı ayırmak için kalbiyle düşünen, merhametli ve aydın yarınlar için iyi insan olmayı başarabilmiş; aklı hür vicdanı hür, irfanı hür bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Misyon
Belirlediğimiz vizyon gereği; özverili ve idealist yaklaşımımızla, tüm çabamız ve sağduyumuzla, öğrencilerimizi geleceğe emin adımlarla taşımak için, onlar önlerine kattığımız ışığın önderliğinde yol alırlarken bizler de bu ulu görevin farkındalığıyla arkalarında durarak destek olmak için buradayız.
08.20-14.30
20 dk
Servis var.
Çiftlik Köyü Ilıcalar Mezrası No:42 Silopi/ŞIRNAK
Diğer Hususlar
Okulumuz şirin bir köy okulu olup ulaşımı kısmen kolaydır.Sınıf mevcutlarının azlığı eğitimin kolay bir şekilde işleyişine imkan vermektedir.